Můj bežecký pás sklouzává ze strany na stranu

Je možné, že se váš běžecký pás sklouzává ze strany na stranu kvůli několika různým důvodům:

Špatně našponovaný pás: Pokud není pás správně našponovaný, může se posouvat nebo sklouzávat ze strany na stranu.

Opotřebení rolby: Pokud jsou rolby opotřebené nebo poškozené, mohou se nevratně posouvat nebo sklouzávat ze strany na stranNepravidelné nošení: Pokud

Nerovnosti podlahy: Pokud se běžecký pás nachází na nerovné podlaze, může se sklouzávat ze strany na stranu. používáte běžecký pás převážně na jedné straně, mohou se rolby na druhé straně opotřebovat a způsobit sklouzávání ze strany na stranu.

Opotřebení pásu: Pokud je pás opotřebený nebo poškozený, může se sklouzávat ze strany na stranu.

Nedostatečná údržba: Pokud se běžecký pás nedostatečně čistí a mazá, rolby se mohou zanášet nečistotami a vést k posouvání nebo sklouzávání pásu.

Pro opravu je doporučeno zkontrolovat napnutí pásu a stav rolí, v případě potřeby je vyčistit nebo vyměnit za nové. Pokud je potřeba, je také důležité vyrovnat podlahu, na které se pás nachází.

Pokud se problém stále vyskytuje, je vhodné se obrátit na odborníka na údržbu nebo opravu běžeckých pásů, který vám pomůže s diagnostikou a opravou.

 

Dostaneme Váš běžecký pás do kondice

Široký mrakodrap 160x600  px - Video Full HD - Facebook obálka   Široký mrakodrap 160x600  px - Video Full HD - Facebook obálka (1)

Olej na běžecjé pásyBežecké pásy sleva 30podložky na bežecké pásyrady odborníka

 

Zpět do obchodu