Proč můj běžecký pás ztrácí výkon

Existuje několik důvodů, proč by se váš běžecký pás mohl ztrácet výkon. Mezi hlavní důvody patří:

    1. Špatně našponovaný pás: Pokud není pás správně našponovaný, může se stát, že se bude "plácat" nebo posouvat a tím pádem ztrácet výkon.

    2. Opotřebení pásu: Pokud je pás opotřebený nebo poškozený, může se stát, že bude těžší se pohybovat a tím pádem ztrácet výkon.

    3. Porucha motoru: Pokud je motor běžeckého pásu poškozený nebo selhává, může se stát, že pás bude méně výkonný.

    4. Problém s napájením: Pokud není běžecký pás správně napájen nebo dochází k výpadku elektrického proudu, může se stát, že pás bude méně výkonný.

    5. Problém s řídící jednotkou: Pokud řídící jednotka běžeckého pásu poškozená nebo selhává, může to vést k poruše regulace otáček motoru a tím pádem k ztrátě výkonu.

    6. Zanesený nebo poškozený snímač rychlosti: Snímač rychlosti měří rychlost pásu, pokud je zanesený nebo poškozený, může to vést k chybným údajům o rychlosti a tím pádem k ztrátě výkonu.

V takovém případě by bylo vhodné zkontrolovat napnutí pásu, nebo se obrátit na odborníka, který Vám pomůže s diagnostikou a opravou.

Dostaneme Váš běžecký pás do kondice

Široký mrakodrap 160x600  px - Video Full HD - Facebook obálka   Široký mrakodrap 160x600  px - Video Full HD - Facebook obálka (1)

Olej na běžecjé pásyBežecké pásy sleva 30podložky na bežecké pásyrady odborníka

 

Zpět do obchodu