Běh na běžeckém pásu obecně spaluje kalorie rychleji

Běžecké pásy jsou jedním z nejoblíbenějších sportovních náčiní

Běžecké pásy

Obecně platí, že si uživatelé mohou navrhovat vlastní programy podle vlastních požadavků. Běh na běžeckém pásu obecně spaluje kalorie rychleji než většina ostatních forem domácího cvičení, jako je jízda na kole. Abyste si mohli cvičení co nejlépe užít a dosáhli svého sportovního očekávání, je nutné zvolit správný výběr běžeckého pásu. Některá kritéria jsou při výběru vašeho běžeckého pásu velmi důležitá. V první řadě musíte posoudit své osobní předpoklady, které jsou ve výběru běžeckého pásu určující.  Určete si svoji sportovní úroveň jestli  jste začátečník nebo zkušený sportovec.

Běžecké pásy

Běžecké pásy jsou jedním z nejoblíbenějších sportovních náčiní. Běžecké pásy poskytují jednoduchý a zároveň efektivní způsob pohybu. Jsou cenným tréninkovým nástroje i z mnoha jiných důvodů, včetně toho, že nám dává komfort pohodlí domova. Pro mnohé jsou běžecké pásy dobrou volbou jak začít s cvičením, protože chůze je dobře snášena bez ohledu na fyzickou zdatnost jednotlivce. Pomáhají rozvíjet vytrvalost, sílu a celkově zvyšují Vaší kondici.

Mohou být využity pro běhání ale také jen pro rychlejší chůzi. Běžecké pásy je relativně snadné používat. Běžecké pásy mají předvídatelný povrch a tak se snižují rizika úrazů. Všechny aspekty tréninku na běžeckém pásu můžou být řízeny uživatelem, což znamená rychlost, sklon, spalování kalorii a další nastavení.

Také je důležité stanovit si svůj cíl, zda využijete běžecký  pás při rehabilitaci srdce, kondičním cvičení, hubnutí nebo jako doplněk k jinému sportu. Jestli budete běžecký pás využívat k občasnému, pravidelnému nebo intenzivnímu cvičení.

Po zvážení všech těchto kritérii si pak správně zvolíte typ vašeho běžeckého pásu. Motorový běžecký pás, který je poháněný elektromotorem o síle 1,5 až 5 HP. Zaručuje pohodlný, efektivní trénink s možností přesné regulace rychlosti a sklonu běžecké plochy. Nebo bezmotorový běžecký pás, který je levnější stroj pro méně náročné uživatele a pomalejší běh. Funguje na mechanickém principu, s nastavením zátěže, sklonu a s magnetickou brzdou.

  • Využíváte trenažér ve formě běžeckého pásu a chcete i nadále, aby sloužil kvalitně? Záleží vám na každé jeho funkci a dlouhé životnosti? Chcete si zajistit jeho správné používání a nastavení? K tomu, aby sloužil k užitku je potřebné také jeho vycentrování.

 

Zpět do obchodu