Cítím spáleninu, když používám svůj běžecký pás

Je možné, že cítíte spálení u motoru běžeckého pásu  

  1. Přehřátí motoru: Pokud je motor přehřátý, může se objevit spálení. Přehřátí může být způsobeno nadměrným používáním nebo špatnou ventilací.

  2. Problém s elektronikou: Pokud jsou poškozené nebo selhávají elektronické součásti, může dojít k přehřátí motoru a tím pádem k spálení.

  3. Problém s napájením: Pokud není motor správně napájen nebo dochází k výpadku elektrického proudu, může se stát, že se přehřívá a tím pádem způsobuje spálení.

  4. Problém s řídící jednotkou: Pokud řídící jednotka běžeckého pásu poškozená nebo selhává, může to vést k poruše regulace otáček motoru a tím pádem k přehřátí motoru a spálení.

Je doporučeno okamžitě vypnout běžecký pás a zkontrolovat ho, pokud se cítíte spálení u motoru, měli byste se obrátit na odborníka na údržbu nebo opravu běžeckých pásů, který Vám pomůže s diagnostikou a opravou. Přehřátý motor může být nebezpečný a může poškodit další součásti trenažéru.

Je možné, že cítíte spáleninu na nohou nebo stehnech, když používáte běžecký pás, kvůli několika různým důvodům:

  1. Nedostatečná podpora: Pokud používáte běžecký pás bez dostatečné podpory pro nohy a stehna, mohou se objevit bolesti a spáleniny.

  2. Nesprávné boty: Pokud používáte běžecký pás s nesprávným typem bot nebo botami, které nejsou vhodné pro cvičení, mohou se objevit bolesti a spáleniny.

  3. Nesprávný úchop: Pokud držíte madlo špatně nebo příliš silně, mohou se objevit bolesti a spáleniny v rukou.

  4. Příliš dlouhé cvičení: Pokud trénujete na běžeckém pásu příliš dlouho, mohou se objevit bolesti a spáleniny.

  5. Nesprávné nastavení: Pokud není běžecký pás správně nastavený pro vaši výšku nebo váhu, mohou se objevit bolesti a spáleniny.

Dostaneme Váš běžecký pás do kondice

Široký mrakodrap 160x600  px - Video Full HD - Facebook obálka   Široký mrakodrap 160x600  px - Video Full HD - Facebook obálka (1)

Olej na běžecjé pásyBežecké pásy sleva 30podložky na bežecké pásyrady odborníka

 

Zpět do obchodu