Proč můj bežecký pás smrdí

Proč můj bežecký pás smrdí

Existuje několik důvodů, proč by mohl váš běžecký pás smrdět. Mezi hlavní důvody patří:

  1. Pot a nečistoty: Pokud běháte příliš dlouho nebo intenzivně, mohou se na pásu hromadit pot a nečistoty. To může způsobit nepříjemný zápach.Bežecké pásy sleva 30

  2. Bakterie: Pokud nečistoty a pot na pásu zůstanou dlouho nevyčištěné, mohou na něm růst bakterie, což může způsobit nepříjemný zápach.

  3. Nesprávné čištění: Pokud pás čistíte nesprávnými prostředky nebo metodami, může to způsobit, že se na pásu objeví nepříjemný zápach.

  4. Opotřebení: Pokud je pás již starší a opotřebený, může se na něm objevit nepříjemný zápach i když se snažíte ho čistit.

  5. Špatná ventilace: Pokud se běžecký pás nachází v místnosti s špatnou ventilací nebo málo větráním, může se na něm rychleji rozvíjet nepříjemný zápach.

Abyste se pokusili tento problém vyřešit, doporučuji vám pečlivě čistit běžecký pás po každém použití, používat správné čisticí prostředky, zajistit dobrý proud vzduchu v místnosti kde je běžecký pás a přemýšlet o výměně opotřebeného pásu.

Před každým použitím běžeckého pásu se ujistěte, že je správně napnutý a že nejsou na něm žádné známky poškození.

 

Dostaneme Váš běžecký pás do kondice

Široký mrakodrap 160x600  px - Video Full HD - Facebook obálka   Široký mrakodrap 160x600  px - Video Full HD - Facebook obálka (1)

Olej na běžecjé pásyBežecké pásy sleva 30podložky na bežecké pásyrady odborníka

 

Zpět do obchodu