Tam, kde končí tok energie, je problém

 


Abyste mohli tyto pokyny používat, musíte znát elektřinu a znát napěťový multimetr. 

U všech těchto testů POUŽÍVEJTE EXTREME POZOR !!! 

Během testování napětí nikdy nedovolte zemnící napětí přímo do žádné části běžícího pásu nebo zemnění vašich vodičů.

 

KROK 1

Chcete-li začít, nastavte voltmetr na střídavé napětí. Budeme sledovat energii z nástěnné zásuvky přes běžící pás, abychom zjistili, kde končí.

KROK 2

Při odpojeném běžeckém pásu vyzkoušejte síťovou zásuvku. Měli byste mít 220 až 235 V .  

KROK 3

Postupujte podle napájecích kabelů od napájecího kabelu ke koncům kabelů. Při odpojeném běžeckém pásu připojte svůj měřič k elektrodovým koncům. Připojte běžecký pás a zkontrolujte své údaje. Mělo by to být stejné jako vaše čtení ze zásuvky.

KROK 4

Pokračujte v tomto procesu s elektrickým systémem, sledujte vedení, jak prochází, jističe, pojistky a podobně.

 

KROK 5

Tam, kde končí tok energie, je problém. Někdy to bude ve špatném spojení, jindy bude ve zkratovaném jističi nebo spálené pojistce, někdy to může být tak jednoduché, jako bezpečnostní spínač nefunguje správně, nebo to může být hlavní problém s komponentou.

 

KROK 6

V některých případech komponenty pracují v tandemu (tj. Ovladač může potřebovat signál z počítače konzoly k uvolnění napětí do motoru), takže pokud máte otázku týkající se místa, kde končí napětí, napište nám na adresu doc@treadmilldoctor.com.

 

ZKUŠEBNÍ POJISTKY, PORÁŽKY, KABELÁŽE A SPÍNAČE

  • 1) Jedním z nejčastějších problémů s výpadky proudu jsou problémy s pojistkami, jističi, elektroinstalací nebo spínači.

  • 2) Pokud je váš běžecký pás vybaven bezpečnostním spínačem, nastavte voltmetr na kontinuitu. Dotkněte se zkušebních kabelů a ujistěte se, že máte uzavřený obvod. Při odpojeném běžeckém pásu odpojte vodiče z bezpečnostního spínače, obvykle v blízkosti horního počítače displeje. Při vypnutém bezpečnostním klíči otestujte spínač. Mělo by být otevřené. Zatlačte bezpečnostní klíč dovnitř. Váš obvod by měl být uzavřen. Pokud je to v pořádku, přejděte k dalšímu kroku.

  • 3) Při testování napětí můžete odpojit běžecký pás a otestovat pojistky, jističe a kabelové svazky. Někdy se jistič mohl zkratovat otevřený a ne zakopnutý. Testujte tyto komponenty jednotlivě. Chcete na všech uzavřený okruh

 

Zpět do obchodu