Mnoho lidí čelí hlavolamu, když používají běžící pás.

Problémy se statickým šokem

Mnoho lidí čelí hlavolamu, když používají běžící pás. Problém je v tom, že běžící pás vás chodí nebo běží v pohybu, který způsobí, že si během cvičení vybudujete na svém těle elektrický náboj. 

Tento problém, pokud houpáte rukama, jste zcela izolováni od jakéhokoli společného pozemku, takže náboj se jen buduje a staví a mnoho výbojů bylo měřeno nad 30 000 voltů. 

Můžete říci, jak mohu v pekle pokrytém mrazem vybudovat na svém těle 30 000 voltů, aniž bych se zabil? Dobrá otázka a má dobrou odpověď ... je jen velmi malá intenzita proudu. Bude to dobré, když uděláte půdu a bodne, ale nebude vás to bolet.

Problém je v tom, že může poškodit elektroniku běžícího pásu, pokud není správně navržen, a v tomto ohledu stále vidíme špatné konstrukce. 

Pokud se vám nelíbí vyskakování, nebo pokud se váš běžecký pás vypíná nebo zbláznil, je oprava. Můžete se uzemnit, abyste zabránili hromadění elektřiny na těle.

Nyní máme uzemňovací popruhy na zápěstí, které lze znovu použít a připevnit k rámu běžeckého pásu, aniž by způsobovaly jakékoli značky, a nevyžadují žádnou trvalou úpravu vašeho běžeckého pásu. 

Najdete je v našem online katalogu hledáním Zemnící řemínek

 

 

Zpět do obchodu