Během cvičení se vypne

Během cvičení se vypne

 

Pokud můžete chodit na běžícím pásu, ale během tréninku se vypne, je to obvykle způsobeno třením s pásem a palubou. Zde jsou nejčastější příznaky a řešení:



KROK 1

 

Příznak: Běžecký pás pracuje po určitou dobu a jistič na běžeckém pásu (pokud je ve výbavě) se vypne, což způsobí, že budete muset jistič resetovat, nebo nechat vychladnout a resetovat jistič. Čas potřebný k vypnutí se postupně zkracuje.
Řešení:Vycházkový pás je opotřebovaný. Test sklon je nejlepší test na to, pokud nemáte způsob, jak vzít DC amp draw. Umístěte běžící pás na plný sklon a běžte normálně. Pokud vypnutí trvá déle nebo se vůbec nevypne, musíte vyměnit běžecký pás. Nezapomeňte také zkontrolovat opotřebení paluby. Pokud si přejete provést levnou opravu (to nedoporučujeme), zkuste namazat běžecký pás. Nejlepší oprava je vyměnit běžecký pás a poté jej pravidelně udržovat a udržovat běžecký pás v čistotě.



KROK 2

 

Příznak: Běžecký pás ukáže sílu, ale po určité době se běžecký pás jednoduše vypne. Jakmile jej necháte vychladnout, můžete jej restartovat zpět, ale vypíná se rychleji a čas potřebný k jeho vypnutí se postupně zkracuje.
Řešení: Váš běžecký pás je pravděpodobně vybaven tepelným senzorem, který vypíná motor a / nebo elektroniku, aby se zabránilo jejich spálení. V takovém případě vyměňte běžecký pás. Nezapomeňte také zkontrolovat opotřebení paluby. Pokud si přejete provést levnou opravu (to nedoporučujeme), zkuste namazat běžecký pás. Nejlepší oprava je vyměnit běžecký pás a poté jej pravidelně udržovat a udržovat běžecký pás v čistotě.



KROK 3

 

Příznak: Běžecký pás se vypíná přerušovaně? Neexistuje žádný rým nebo důvod, kdy se vypne. Mám chybový kód nebo se na panelu nic nezobrazí. Musím buď odpojit běžecký pás, nebo jej resetovat, aby se běžecký pás restartoval.
Řešení:Pokud obdržíte chybový kód, kontaktujte nás s kódem, značkou a modelem a pokusíme se vám pomoci zjistit, co se děje. Obvykle buď voláme drát, přerušovaný zkrat, špatnou napájecí desku nebo špatný ovládací panel v servisních hovorech, které provádíme lokálně. Odpojte běžecký pás a zkontrolujte všechny kabely, abyste se ujistili, že nic není stisknuté, zvlněné nebo uvolněné. Odstraňte a vyměňte každý konektor v případě, že problém způsobuje koroze. Pokud problém přetrvává, máte pravděpodobně špatný ovládací panel nebo ho nazýváte konzolí.

 

 

 
Zpět do obchodu